ARTISANALE  PRALINES

 

Verse handgemaakte Belgische pralines.

ALLERHANDE CHOCOLADE-ARTIKELEN

 

 

ARTISANALE  DESSERTKOEKJES

 

Handgemaakte dessertkoekjes

CURT’S JAM

 

Verse handgemaakte Belgische confituur met weinig suiker en 75 % fruit, met het kwaliteitslabel "Handmade in Belgium" van Unizo. Zonder kleurstoffen en bewaarmiddelen.

NIEUW IN ONS ASSORTIMENT: GRANOLA

I JUST LOVE BREAKFAST.

 

WAT IS GRANOLA?

Granola werd een honderdtal jaar geleden in NY bedacht om havermout aantrekkelijker te maken. Het is een krokant gebakken ontbijtgraan op basis van havervlokken. Granola smaakt heerlijk met yoghurt en vers fruit of melk. Ook erg lekker als droge knabbel tussendoor!

 

PECAN/AMANDEL # 5

Deze granola is perfect in balans.

Licht, krokant, weinig gezoet met agave- en ahornsiroop. Hij is subtiel gekruid en als extraatje zitten er heerlijke grote stukken pecannoot in.

Ingrediënten
Havervlokken* 37%, pompoenpitten*, zonnebloempitten*, pecannoten* 8%, kokosschilfers*, amandelschilfers* 8%, olijfolie*, agavesiroop*, olijfolie*, esdoornsiroop*, specerijen*, zeezout

 

 

CASHEW/BANAAN # 7

De bananenchips en cashewnoten geven deze granola iets meer bite. Hij is gezoet met appeldiksap wat zorgt voor een frisse fruitige twist.

Ingrediënten
Havervlokken*33%, pompoenpitten*, zonnebloempitten*, cashewnoten*8%, kokosschilfers*, bananenchips*5% (kokosolie, rietsuiker, honing) 10%, esdoornsiroop*, appeldiksap*, specerijen, zeezout

 

BEKIJK ZEKER HET FILMPJE: IN DE LEEUWENKUIL

https://ijustlovebreakfast.wordpress.com/.../28/leeuwenkuil/